Absolut sista matchen för Richard i BIK tröjan blev en träningsmatch mot Örebro. Hugo är fotbollsspelare numera och var inte med.

Sista gången i BIK-tröjan. Hoppas det blir en bra fortsättning i Hallsberg!

Första perioden var riktigt skojig och sevärd. Det var jämt på isen och i målprotokollet. Men tyvärr verkar det som Örebro inte klarar av om de inte får klappa till BIK rejält. Med det laget Örebro hade och det laget som BIK ställe upp med så trodde vi nog alla att det skulle bli stora förlustsiffror för BIK. Men hockey är ett lagspel och det visade BIK ikväll. BIK-laget spelade verkligen som ett lag och verkade mest förvånade över Örebroarnas reaktion på isen.

Richard spelade center vid flera PP.

Richard fortsätter att utvecklas i sin nya häftiga spelstil. Spelade lugnt, metodiskt och tufft!

Richard för dagen i nr 6! Det gick bra det med smiley

Något måste ledarna ha sagt till Örebrolaget i paus för de kom ut till andra perioden och var helt plötsligt heltända, eller snedtända. Örebro visade upp en verkligt ful grishockey. Gnälliga och fula både på isen och i båset.

Synd tycker jag då det kunde ha blivit en trevlig hockeymatch om de fortsatt som i första perioden.

Oj, vilken bråkstake han är den lille Örebroaren smiley

Avslutning var heller inte så snygg med en grinig Örebroare utvisad och när han satt i utvisningsbåset så råskäller han på stackars Emil S som också blev utvisad samtidigt (för slagsmål, tror jag) då han var tvungen att försvara sig (och BIK-målvakten) då domaren som vanligt väntade i det längsta med att blåsa för utvisning.

BIK:s mål var jättesnyggt!

BIK-killarna ska vara nöjda med matchen. Örebrokillarna ska först och främst skämmas för sitt uppförande och sedan fundera på hur de ska klara av serien med detta mediokra lag. Tar man bort Anton Johansson så är det inte så mycket mera. Att inte Anton märktes så mycket i kväll beror nog på att han kanske måste få en och annan passning och ha spelare som förstår vad han vill med sina passningar.