Laura har tagit ”studenten” ”The Aussie style!”

Många grattis från oss ”down under” (sett från Australien alltså!)


Så här berättade hon själv:

”Hej hopp mina små älskade kaniner.

Imorgon, den 23 mars, tar jag studenten, från universitetet. Min första universitetsutbildning avklarad. 3 år av blod svett och tårar och imorgon kommer äntligen resultatet av allt slit. kl 10.30 Adelaide-tid påbörjar cermonin. Vi sitter alla på scen sedan ropar de ut våra namn och vi får vårat diplom. Sedan skakar vi hand med rektorn för hela universitetet och går tillbaka till vår plats och i slutet slänger vi upp våra mössor i luften. 🙂

University of South Australia architecture 10.30 ceremony, googla det och kolla om de lägger ut bilder eller live stream.

Men redan idag fick jag blommor en bukett som var alldeles för stor för att få plats på kameran. 🙂

Puss och kram på er. 🙂 ”