Hur många gånger nu har vi inte åkte denna väg och sett denna siluett.

Dags för första matchen i de nya tröjorna, äntligen, och sista matchen för säsongen i Nobelhallen, sorgligt nog. Motståndare Västerås. Det mest intressanta med Västerås är att Niklas Lindströms son numera spelar i deras u16 Elit lag. Richard för dagen i #18 och Hugo #12 (om nu någon trodde något annat)

Nr 18 – Richard, det här var den snyggaste bilden smiley

Richard drar efter helgens matcher hem till Kumla. Nästa säsong ska han spela för Hallsbergs hårt satsande J18-lag. Vi önskar lycka till. Tror att BIK och Richard har haft mycket nytta av varandra, det blev en fin combo!

#12 river och sliter och jobbar!

Hugo drar efter helgens matcher på sig fotbollsskorna och vi vet väl kanske inte förrän till hösten om det blir någon mer hockey för honom.

En av tre utvisningar denna dagen smiley

I dagens match befäst Hugo segern i utvisningsligan. Efter sina för dagen tre utvisningar har han inte bara mest minuter i utvisningsbåset utan också flest utvisningar, Hugo 22 utvisningar och tvåan, vad gäller antal utvisningar blev förre lagkompis, numra Örebroaren, W Lindgren 21 utvisningar.

Richard noteras för en assist.

Hugo var kanonbra idag också, vilken formtopp. River och sliter och jobbar. Richard har vuxit ut till en jätte i försvaret. Kul att det går bra för dem även om laget inter räckte till i lördags.

Slut för denna gång i Nobelhallen.