FBK var några nummer förstora. Resultat är helt rättvist. BIK spelade också idag mycket bra. Fin vilja och en rejäl inställning. Tyvärr en rejäl dipp i andra perioden då FBK fick göra 5 mål. Bland annat släppt BIK idag in 2 mål i numerärt överläge, inte bra!

Han är alltid med där det händer smiley

Hugo var kanonbra idag, igen. For runt och kämpade och slet. Inga poäng men en tvåa för crosschecking. FBK fick två matsstraff och BIK ett.

Stod i laguppställningen i samma kedja men det inträffade tyvärr inte så ofta i verkligheten.

Han ser till att inget händer smiley

Richard har hittat formen igen, var mycket bra. Han kämpade, köttade, rev och slet, dirigerade och domderad! Mycket bra!!

Det var en mycket bra domare idag. Han kändes som en rejäl och rutinera domare. Inget snack där inte, även om FBK försökte vid några tillfällen.

Inte riktigt nära smiley

Snälla ni lag som vinner med en massa mål som FBK idag och Hedemora i onsdags, varför hela tiden hålla på att få domarnas uppmärksamhet för att påtala inbillade oförrätter. Det var faktiskt FBK som var det fula laget idag. Har man en kille som kan göra som #33 i FBK, Tanner, så kanske man inte ska säga så mycket. Inte heller i Hedemora där en Hedemora kille ligger över Hugo invid sargen och klappar på honom i huvudet. Men ”det var väl något i vägen” som Hedemora ledaren skrek till domaren hela tiden, för Hedemora ledaren alltså!