Förlust mot Hedemora i onsdagskväll. Synd, allt började så bra med ett BIK mål redan efter 52 sekunder. Också ett mycket bra spel av BIK. Men tyvärr, laget har inget flyt, har så svårt att göra mål och släpper in ett eller ett par mål lite för lätt. Tyvärr också ett insläppt mål när BIK spelar 5 mot 4. Men jag såg ju BIK:s A-lag i tisdags och det var samma mål-kramp, inga lätta mål för a-laget heller.

Hugo alltid på hugg!

Hugos storform håller isig. Han var jättebra idag. Ingen notering i protokollet, men man kan ju vara bra oavsett det.

Bästa PP-centern?

Hela laget spelade jättebra idag. Med aningens mera flyt skulle det ha kunnat vara en vinst mot Hedemora. Vilken skillnad på lagets inställning mot när BIK mötte Leksand i lördags.

Richard växte ju längre matchen gick

Richard hade en träning och ingen match på 10 dagar då han varit sjuk. Var aningens ringrostig de två första perioderna men i den tredje kom han igång. I den tredje fick han ta positionen som center/forward i ett PP och jag tycker nog att han är en av de bättre på den positionen. Vågar och orkar stå kvar framför målvakten och har alltid en tanke bakom passningar och styrningar.