Hugo var strålande bra idag! Började med en utvisning för interference efter nästan 3 minuter smiley Hugo hindrade en Grums-spelare när de båda skulle byta och deras vägar korsades utanför båsen. Noterbart är att Hugo har fått sådana smällar själv flera gånger, bland annat mot Örebro, Forshaga och Brynäs utan att någon av motståndarna åkt ut. 2 assist och 1 mål samt ytterligare en utvisning, för roughing, för Hugo i dag.

Eftersom domarna har för vana att vänta ut sådana här situationen så bröt han inte heller här utan väntade tills Hugo började försvara sig och då åkte också Hugo ut. Grums-spelaren kanske skulle ha haft 2 + 2?

Ett av Hugos ass var supersnyggt! Hugo kommer i speed på vänsterkanten, vallar pucken i sargen till sig själv förbi en motståndare och lägger snabbt in pucken framför mål där en medspelare petar in pucken.

Richard var trött i huvudet och i benen efter att ha spelat dubbla byten mot Brynäs i lördagskväll (matchen mot Grums var på söndagen). Men han kom igen och slet sig in i matchen och tredje perioden var helt okej.