Så blev det återigen dags för match mot Örebro. Serien är så att alla lagen möter varandra 4 gånger. Denne gången var också Richard på isen. Tyvärr en förlust och kanske inte så mycket att säga om. Örebro förstärker och har bland annat fått William Lindgren från BIK Karlskoga. Men när jag ser hur dominant Lindgren var i Örebro i dag så undrar jag hur dåligt det laget egentligen är! För riktigt så dominant var han inte i BIK Karlskoga.

Redan i första bytet träffade Hugo och Lindgren på varandra smiley Några vänskapliga kramar smiley

Trots siffrorna var Richard nöjd då han fick göra ett mål på sina gamla kompisar smiley

Om BIK inte hade så jämrans svårt att få in pucken, för chanser fattas inte!

Men nääe, måste nog säga att jag tycker BIK är bättre, tror inte på det här Örebro-laget. Undrar vad många av dem det är som ska spela hockeygym. I alla fall ska inte Johan Svidén det så han var inte med då han återvänt till Kumla och följaktligen inte heller hans sura pappa varför det var rätt lugnt bland publiken idag,