Lika bra som de var i torsdags. Lika dåliga var de i dag. Snurrigt, rörig, oorganiserat och förvirrat. Inte många åkte rätt eller höll sina positioner. Bäste back och bäste forward var William Lindgren smiley

Ok Hugo, jag förstår att du undrar. Din utvisning var helt ok men varför åkte inte Västeråsaren ut i momentet innan. Då hade BIK fått spela 5-4 istället för tvärt om.

Hugo var mycket bra och Richard blev bara bättre och bättre ju längre matchen led. Särskilt i tredje perioden var Richard bra och försökte sig på lite nya grejor. Hugos kedja dansade in på isen i första bytet och höll på att göra ett noll redan efter 20 sekunder flera gånger. Hade de fått hål på Västerås då hade de med all säkerhet vunnit då Västerås inte alls är så bra som siffrorna visar. Men sedan gick allt fullständigt fel.

Polsk riksdag och fast det var Jerry som lyckades prata ut en Västeråsspelare tycker jag inte det är ok i alla fall.

Domaren ska vi kanske nämna med försiktighet idag också. Han var inte bra! Ojämn och väldigt förvirrad. Kanske han var ny men att ena stund släppa en situation för att i nästa blåsa är inte bra. Att låta spelare och ledare prata ut motståndarna i utvisningsbåset är inte bra! Att vänta så länge med att blåsa så att den som först är förfördelad, t ex Lindgren som är fasthållen och gör sig fri – då på ett ojust sätt eftersom domaren inte blåser, också åker ut, är inte bra. Det gick åt båda hållen så domaren hade ett rätt, han var inte partiskt.

Richard kämpar på

Backen Lindgren gjorde de två målen, Hugo en assist och en utvisning och Richard besökte utvisningsbåset en gång, oklart för vad.

Målchanser saknades inte.

Idag var det också sådan här match där inget gick in, för målchanser fattades inte! Ibland går det verkligen troll i målskyttet. Västerås är inte så här bra, siffrorna blev förstora och hade BIK fått mål direkt på sina chanser hade de slagit Västerås. Det var BIK som hafsade till det inte Västerås som var bra!

Nog om denna match. Hoppas att de samlar ihop sig och får ordning på laget för på lördag är det Örebro i Behrn Arena. Kom ihåg att inte släppa till några kontringar när Emil Ek är på isen, då är Örebro sylvassa.