Super femman har blivet tre. De har inte superbackarna bakom sig längre, men efter Forshaga matchen förstår jag att de har lite att bevisa smiley Men Hugo, Ville och Anton var nog inne på sissådär 5 av de åtta målen idag.

Nöjda BIK-spelare! Som kuriosa kan jag berättat att a-laget var i Mora idag och vann med 3 – 2!

Förut har det varit så att superkedjan åker in på isen = målchans, i andra perioden var det superkedjan åker in på isen = mål. Tre byten på raken, tre mål (nästan).

Hugos mål, tror jag det var!

Hugo noterades för en assist idag men flera av BIK:s mål kommer till tack vara hans slit och uppoffrande jobb både i forechecking och i backchecking. Han åker och åker och åker, sliter och jobbar och gör ett fantastiskt jobb i boxplay nu när han får spela BP

Richard måste reta en del spelare han möter, fick en klubba i huvudet idag igen smileyEn rejäl eftersläng!

Richard spelade lugnt, tryggt och lite avvaktande. Tar det lugnt och gör inget överilat. Känner nog efter så det ska gå bra. Gör en del fina saker. Det ser bra ut, formen på väg upp.

Också Wiliam Lindgren var mycket bra idag.

Tycker nog att laget idag visade att man kan spela hockey, ok jag vet, Mora är kassa men i all fall. Det var inte bara soloåkningar utan en hel del bra spel.

Max fick inte hålla nollan!

Men nått måste jag gnälla på smiley Det var synd att laget inte orkade hålla tätt och att Max fick hålla nollan. Mora gjorde sitt mål när det var 1:50 kvar av matchen. Ända in i kaklet grabbar! Men BIK gjorde 7 – 1 när det var 26 sekunder kvar och 8 – 1 när det var 4 sekunder kvar så det kanske var ända in i kaklet ändå smiley

Men stackars Mora hotade inte ens i powerplay, det blev bara mera is för Hugo att åka att jaga på.

I och med segern idag lämnades sistaplatsen över till Mora. BIK tog sig också förbi Västerås och är tre från slutet.