BIK Karlskoga J18 div 1 – Forshaga 3 – 10 (1-3, 1-6 och 1-1)

Solklar seger för Forshaga. BIK fick sig, särskilt i första och en bit in i andra perioden, verkligen en lektion i hockey. Oj vad snabba, starka och effektiva Forshaga var. Fina, hårda välriktade skott. Forshaga hade bara 33 skott på mål, men gjorde 10 mål. BIK hade hela 24 skott på mål men gjorde bara 3 mål.

BIK kom in till matchen som de fortfarande sov och även hade skridskoskydden på. De rättade upp spelet och kom mer och mer in i matchen. Tredje perioden är godkänd. Synd att de inte orkade hålla tredje perioden ut, målet kom 59:59. Då hade man i alla fall vunnit en period. Visserligen kanske Forshaga slog igen lite men nog var det så att BIK spelade bättre och bättre ju längre matchen led.

Puckot i Forshagas bås som inte fattar att är man där är man ledare och representant för klubben/laget och inte en osnuten pojkvasker som försöker visa sig tuff!

Men det är synd att Forshaga som är ett så bra hockeylag måste hålla på med så mycket skit. Bland annat stod det en icke ombytt, troligt vis en spelare, i båset och kastade glåpord mot BIK spelarna. Om nu inte Forshaga förstår detta av sig självt så får vi väl berätta det, Forshaga det är inte ok!

Hugo slet och jobbade och skaffade sig målchanser.

Kim Thunberg var bra idag och hans pappa är ju överlägset bäst på läktaren. Kim gjorde ett mål men han borde nog ha haft assisten på det också. Hade det inte varit för hans uppåkning på kanten så hade aldrig målchans uppstått.

Hugo var bra. Slet och kämpade på som vanligt. Fick till två utvisningar för Forshaga i ett byte. Synd att han inte fick utdelning på sitt uppoffrande slit. Hade ett par rejäla målchanser och ett friläge.

Målchanser hade BIK en del men missade och missade. Här representerat av en av Kristinehamnarna.

Gillar verkligen de tre Kristinehamnarna som är med och bildar en egen kedja. Små kvicka och hårt arbetande, en nagel i ögat på Forshaga varje byte.

14 dagar utan en enda hockeymatch, ringrostig!

Richard var ringrostig efter nästan 14 dagar utan en match. Hoppas han hittar tillbaka till formen snarast. Ryckte upp sig mycket i tredje perioden. Såg beslutsam och sammanbiten ut! Lovar gott inför framtiden.

Delar av superkedjan inne på ett av BIKs mål. Inte så mycket super idag smiley

Men riktigt så illa som siffrorna visar var det inte. BIK kommer igen

Om jag varit otydlig vill jag förklara att laget heter BIK Karlskoga/Kristinehamn och är ett samarbeta mellan BIK och Kristinehamn. Det är några Kristinehamnare med varje match och denna ”hemmamatchen” spelades dessutom i Björkhallen i Kristinehamn. Kristinehamn har röda byxor och vita hjälmar men låna tröjor av BIK Karlskoga. Bra det där med tröjorna tycker jag, skulle bli rörigt annars med tre lag på isen smiley