Match mot Färjestad i U16 Elit i lördags. Utan minsta förväntning åkte vi till Löfbergs Lila Arena. BIK med knappt fullt lag på grund av skador och sjukdom hade fått kalla in 2 stycken 01:or och en 00:a. Allt under 15-0 kändes som ett okej resultat.

Snabbt, tufft och ärligt!

Men som alltid överraskar BIK, ibland negativt men idag väldigt positivt. Man höll upp spelet och sifforna mot Färjestad länge i matchen. Efter första perioden stod det ”bara” 1 – 1. Sedan rasslade det till och FBK vinner andra perioden med 3 – 1 och så även den sista.

Hugos mål, han brukar ju göra mål på FBK!

Några mål till kunde BIK ha gjort, särskilt Hugo hade ett par tillfällen, några mål mindre kunde BIK ha släppt in då det var ett par bjudningar, men segern för Färjestad var helt rättvis. Det var en snäll och hyfsat välspelad match. Superkedjan fungerade idag med men de saknar sina backar!

Viktor Ottosson!

Hugo gjorde BIK:s andra mål och var riktigt bra genom hela matchen. Första målet gjorde BIK:s lille Tom Fridén född 2001.

00:an som spelade idag var vår lille släkting Viktor Ottosson, Hugo är tremänning med Viktors pappa Patrik. Han är verkligen vår ”lille släkting”. Tror inte han har växt en tum sedan jag såg honom senast för ett par år sedan när det var en träningsmatch med Hugos 99:or och Viktors 00:or. Det märktes på Viktor att han dels är för kort och dels inte är van att möte sådant här motstånd. Men han skötte det han skulle helt ok, spelade smart med tanke på sina förutsättningar, så lite lika Hugo är han smiley


Störs och minst i BIK idag smiley