Uj, uj, uj nu är det så tätt att jag inte hinner rapportera klart från den ena matchen innan vi är på väg mot nästa.

Mycket chanser fixar sig Hugo, vilket han också gjorde förut, skillnaden idag är att nu sätter pucken i mål!

I tisdags var det dm-kvartsfinal mot Sunne. Tyvärr var Richard sjuk och Lindgren hade ont i foten plus att några till av de ordinarie fattades, men det gjorde ingenting. BIK tog en säker ledning med 3 – 0 och slutresultatet blev 4 – 2. Helt rättvist. Spelet som hittades i söndags av superkedjan fanns idag med även om det inte var så många uppspel från backarna utan mera soloåkningar av forwards. 4 – 2målet gjorde Sunne när det var 22 sekunder kvar och BIK hade en utvisad, ingen fara. 1 insläppt mål på 16 utvisningsminuter är ok, för BIK alltså.

Hugos mål!
Hugo gjorde första målet och passade sedan till tvåan och fyran. Het okej insats om man ser till poängen. Helt okej insats på alla andra sätt också. Hugo har verkligen hittat formen. Ingen utvisning!

Oj så engagerat tack till publeken, nästan en tredjedel av laget smiley