Äntligen en seger för BIK! Grattis grabbar smiley

Inget snack om vilket lag som var bäst på isen. Hugo har legat sjuk en vecka och starten idag var länge tveksam. Men Hugo var i kanonform. Har inte sett honom spela så bra på länge. Två mål och en assist.

Ett av Hugos mål, riv och slit och kamp framför målvakten!

Richard var kanon idag han också. Jättefina uppspel, satte pucken på Hugos klubblad gång efter gång. Hade ett jätte fint skott som Hugo styrde i mål. Är numera varm i kläder och tar för sig i närkamperna.

Fick inte med när Richard sköt men det är blev resultatet!

Hugo och Richard spelade de två första perioderna i samma kedja tillsammans med Wille K och Anton G i kedjan och med Emil som back bredvid Richard. Vilken superkedja. Varje byte de gjorde osade mål. De var heller inte inne på något mål bakåt. Nu äntligen fick vi se hur bra Wille faktiskt kan vara. Hemligheten är att ”spela pucken” och när pucken går som på ett snöre från vänsterbacken Richard till Hugos klubblad och vidare passad/skarvad till Wille eller Anton som kommer i fart, vips en målchans. Då ser det inte så svårt ut. Hoppas vi får se denna superkonstellation tillsammans i U16 Elit framöver.

Superkedjan!!

Sammanfattningsvis med mycket beröm godkänt för superkedjan och resten av lagt! Vi ska inte glömma att en del av 98:orna som var med hade precis innan spelat en J18 elit match! Många glada, nöjda och lättade BIK supportrar på läktaren.

En lagseger!

Av de 6 mål som BIK gjorde var Superkedjan inblandad i 5, delar av den eller hela kedjan. Endast ett mål gjordes av BIK där de inte någon av dem var inblandade och då får man inte glömma att superkedjan endast spelar PP sporadiskt. Arvika hade 10 utvisningsminuter varav de stora pojkarna spelade flertalet av.