De kom, de åkte skridskor, de segrade. Tja om denna match säger vi inte så mycket. Hedemora är ett mycket bra lag. Med några riktigt härliga spetsar.

Som vanligt tappar vi första perioden, denna gång med 4 – 0. Sista perioden spelas det stundtals helt okej hockey från BIK:s sida. NR 10 Oliver Andersson klev fram i tredje och bökade och slet på sin kant, inge skönspel men oj vilken fajter.

Richard har nummer 49 smiley

Richard kom igång bättre och bättre och spelet i tredje perioden är klart godkänt. Han mutade idag också in ett hörn på bänken bredvid Kim och Hugo, visserligen ”bara” en tripping men nu hittar han dit också. Synd bara att Niklas jobbade och inte var båsvakt ikväll…..

Mål, äntligen! 2 – 8 målet, målgörare Samuel Erlandsson, assist Anton Gustavsson och Wille Kivelö

32 – 14 i skott till Hedemora och 32 utvisningsminuter för BIK och 12 för Hedemora. Är väl tur att Hedemora inte spelade bättre i PP

Hugo är fortfarande sjuk!