Ytterligare en bortslarvad 3-poängare av BIK Karlskoga. Började bra men sedan släpptes NIK Karlstad in i matchen. Karlstad som lag är inte så bra som BIK men de har sina toppar. Fina skyttar, visste precis var de skulle sätta pucken, målvakten ner och pucken i krysset! BIK fick 1 kanske också 2 mål bortdömda idag. Men vi ska ju inte skylla på domaren smiley

Nääe, det blev inte mål!

En mycket tuff och bitvis ruffig match. NIK var griniga och irriterade och använde sina klubbor och handskar till mycket mer än att spela hockey med men och om det är som vi tror så är det spillrorna av Nors -99 lag som har gått över efter att det laget lagts ner. Vi som var där minns för alltid matchen Örebro – Nor där Nor fick minst tre matchstraff och de utvisade spelarna gick ut och som en sista hälsning visade domaren och publiken fingret. Bland de värsta jag sett!

För detta fick Sundell-pojken 2 minuter. OBS att BIK spelar i blå tröjor!

Det var en svängig match resultatmässigt där NIK tog ledning och BIK kvitterade och gick upp i ledning varvid NIK kvitterade och gick upp till 4 – 2 innan BIK kvitterade till 4 – 4 när det bara var 7 sekunder kvar. Sedan tog det tyvärr bara 47 sekunder innan NIK avgjorde och knep extrapoängen i OverTimen. Igen får jag väll säga att om BIK spelade hela matchen som man visar upp på slutet när man ligger under skulle laget aldrig behöva komma i dessa under lägen. 33 – 21 till BIK i skott men bara 18 utvisningsminuter mot NIK:s 26.

Richard var inne på minst ett mål framåt. Inga P idag.

Richard idag, inte så framträdande, lite tröttare, några rejäla misstag, inte så mycket istid men detta är ju J18 och det satt också en Leksandsmatch i benen från i lördags.