Igen en mycket märklig match av BIK. Slutresultatet 3 – 9 med periodsiffror 0 – 6, 2 – 2 och 1 – 1. BIK var 39 sekunder från att vinna tredje perioden. Det kunde ingen tro när vi såg hur målen ramlade in i den första perioden. I tredje perioden hade BIK 1 skott på mål och gjorde 1 mål. Leksand sköt 10 skott och gjorde 1 mål.

Stor-Klas och Lill-Klas …

Idag fattades bland annat Hugo, Siggan och Hugo L, influensatider och så stackars Stålberg som brutit armen.

Men Wille smiley

Första perioden var kaos och katastrof. I andra kommer BIK in och ger plötsligt Leksand en match. Visserligen slog väl Leksand av en del med tanke på sin ledning men det märktes på dem särskilt, i tredje perioden, att de ville göra mer mål och när inte det gick blev de, som vanligt får man väl säga om Leksand, väldigt griniga och gnälliga. Richard fick bland annat en klubba i huvudet när han var på väg till båset för att byta.

Rörigt och bökigt!

Spelet (nu pratar jag om andra och tredje perioden bara) var faktiskt riktigt bra stundtals. Ett snabbt och tufft kontringsspel. Snabba passningar och mycket skridskoåkning. PP-spelt fungerade riktigt bra. Man fick tryck på Leksand och gjorde också ett mål i PP.

Mål!

Om man fick önska så vore det att BIK både skulle orka och också vilja spela på det sätt man gjorde idag i andra och tredje perioden, som ett lag, discplinerat och tufft. Tufft men inte dumt och att man håller sig borta från utvisningsbåset.

Max var trots 9 insläppta bra idag. Pelle tyckte Joshua var bra och jag håller med. Joshua hade ett tufft uppdrag. Offensiva-Richard, tyvärr alldeles för sällan, våga mera!

Idag fick vi åter se en ny sida av Richard

Vi har bland annat sett

Snälla-Richard, men det är inte så ofta nuförtiden

Smarta-Richard, som löser problem på sitt eget snitsiga sätt, valla pucken i sargen för att ta sig förbi forecheckande motståndarforwards , iskallt!

Lag-Richard, som snällt underordnar sig flaxande lagkompsar och fixar de luckor som då uppstår

Offensiva- Richard, ny för säsongen men tyvärr alldeles för sällan

Idag såg vi tuffa-Richard, jisses som han smällde på Leksandsspelarna. Om det här spelet fortsättare att utvecklas kommer Hugo och Kim snart att få göra plats för Richard på utvisningsbänken.

Helt rätt Richard! Har du någon utvisning tidigare för roughing?!