Sammanfattningsvis kan man säga att BIK började bra och avslutade bra. Trodde nog att som BIK började att de skulle klara det här men just när jag tänkte det gjorde Grums 1 – 0 och så fortsatte det tills Grums ledde med så mycket som 5 – 1.

Coach för dagen var Carlo

Att BIK verkade ha grepp om matchen i början kanske berodde på att Grums startade trögt. Men trots att Grums inte var tre fulla kedjor for de fram på isen i raketfart, rakt mot mål. Totala skottstatistiken minns jag inte exakt men typ 35 – 18 till Grums, BIK sköt 3 skott på mål i andra perioden!

Alla Grumsspelare smiley

Ska BIK göra mål får man nog åka skridskor lite snabbare, passa bättre och snabbare och inte vara så fega. Men jag ska inte skåpa ut BIK fullständigt. Laget hade flera perioden med fint och snabbt spel och ett antal målchanser. I slutet av matchen tog man ut målvakten och verkligen satsade och då verkade grabbarna vara med på noterna. Låt de sekvenserna komma oftare och vara längre perioder. Målvakten Fabbe var trots 6 insläppta mål en av de bättre i laget.

Ok då, kanske inte bästa illustrationen på offensivt spel men Richard är rätt så tuff också!

Richard var blandat upp och ner. Gjorde några grodor men hade också några riktiga toppar och var däremellan som han brukar, dvs lugn, smart och trygg. Richard har börjat spela mer offensivt och det tar väl en stund att komma in i den spelstilen när man stått på blålinjen hela karriären innan. Men gör man inget kan man inte göra några fel, så tänker jag. Ett mål och en assist och inne också på det tredje framåt för Richard. Bakåt var han inne på ett eller två mål.

Efter målet smiley

Sammanfattningsvis med beröm godkänt för Richard.