Jippi säger vi, äntligen en vinst och en rejäl också.

Hugo slet och slet!

Grums var bara 2 fulla femmor + en spelare. Trots det stod de upp bra i två perioder. Något hände dock i den tredje perioden och det blev rejält surt med ett par slagsmål. Särskilt Grums nr 18 gick helt i baklås, var sur på sina medspelare och BIK:arna.

Alla Grums-spelarna!

Tycker att BIK idag spelade lugnt, tryggt, smart och taktiskt. Använde alla sina spelare och passade snabbt och rappt. 7 – 0 görs när BIK Karlskoga har en utvisad, så överlägsna var BIK idag!

Ett av målen!

Hugo gjorde en av sina bästa matcher på länge. Smart och taktisk. Synd att han inte fick göra ett mål också. Hade några chanser med det vill sig inte riktigt. Men han såg till att komma med i protokollet genom att bli utvisad för en hakning i tredje perioden. Tror inte det var så allvarligt för han pratade och skrattade med domaren när han gick och satte sig …. bredvid Kim Thunberg (vem annars).

Inte alltid Hugos fel att det smäller på isen!

BIK Karlskoga/Kristinehamns nr 18, Andreas Sundell!! Vilken lirare! Är en av släkten Sundell från Karlskoga/Rävåsen. Duktig kille! Släkten satt på läktaren!

En av Hugos chanser!

Det blir inget långt referat idag Niklas, när det går så här bra så är det inte så mycket att skriva om! Det är så mycket lättare att gnälla!

En chans till!!

… men korten dröjer det lite till med smiley