Jag var ju intresserad av en rapport från Hedemoramatchen och här kommer ett långt innehållsrikt och bra referat av Niklas:

smiley

Långshyttan 2014-10-08 (Hedemora ishall hade fel på aggregatet).

Jag åkte dit och hoppades att vi skulle kunna hålla nere siffrorna och ha lite heder med oss hem efter matchen, tji fick jag.

BIK kom ut som retade tigrar och åkte skridskor som aldrig förr jobbade och slet stängde ytor och gjorde livet surt för Hedemora, det är faktiskt så att BIK hade mera chanser i den 1:a Perioden 7-8 i skott inte tokigt tänkte vi.

2:a perioden Börjar ju sisådär, utvisning och mål efter 3 min nu går det utför var väll tanken då, men vi kvitterar direkt och moralen är på topp igen. Hedemora trampar gasen i botten och nu är det jobbigt. men Max vill spela idag han är helt suverän idag tar allt och gör otroliga räddningar, Hugo jobbar hårt i defensiven, han fick ta hjälp in i omklädningsrummet efter 2: perioden så trött var han Skott 23-6 säger väll allt.

3:de Utvisning och 4-1 nu är det väll kört? Vet inte vart energin kom ifrån men två snabba och det är match igen, BIK gör en sista kraftansträngning men det slutar i en kontring och 5-3. Sen orkar vi inte en gång till 7-8 i skott.

Summering: en av de bästa matcher BIK gjort försvarsmässigt och Alla Var Bra men Max var bäst. Hedemora är grymma tekniska, skridskoskickliga organiserade och grymt målfarliga

Hugo var Dominant i försvarsarbetet, jobbade och slet på rätt nivå om ”lagen” han är tillbaka i god form. Tyvärr räckte inte energin till för det offensiva spelet