Örebro (Närke) var i Lindesberg härom lördagen och träningsspelade mot Uppland inför kvalet till helgen. Det blev en förlust med 2 – 0.

Uppland var bättre men Närke sticker upp då och då. Efter en stund märker man att det är en kedja som orkar sticka upp, den med Anton Johansson. Antons kedja parkerar i Upplands zon varje byte men målskyttet fungerar inte. De övriga kedjorna är klasser sämre och blir också hårt tillbakatryckta.

En ”Hugo-propp” på gång smiley

Richard spelar idag högerback. Han har heller inte den positionen att det är han som ska städa framför mål. Ser i och med det lite vilsen ut ibland men gör ett bra jobb. Vilsen blir han också när han ser att hans kompis inte riktigt gör det jobb Richard brukar göra framför mål. Första perioden spelar också Richard och kompisen bakom Anton och de är riktigt vassa och spelar bra offensivt ihop. Men så i andra perioden måste de byta backpar för att säkra bakåt. Där tappar Närke framåt tyvärr.

Richard spelar bra men laget är för tunt.