Veckan som gick var vi alltså på badsemester på Skiathos, Susan, Barbro, Pelle och jag. Findus hade vi lämnat i kattvakten Tommys ömma vård, och vård såg han till att få den lille. Vistelsen på Skiathos var omväxlande, ömsom sol och regn och åska men om jag gör en sammanfattning av det hela så var det en fantastiskt trevlig vecka.

Ömsom vin och vatten, mest vin smiley

Som det kunde regna

Grattis i efterskott smiley

Matilda passade på att fylla 19 år, vi får väl försöka att fira henne vid ett annat tillfälle.

Hugo slutade med fotbollen (för säsongen antar jag). Nu är det hockey för hela slanten. Väntar mig mer rapport om detta. Var han t ex med i 7 – 0 vinsten mot Grums i söndags?

Richard spelade träningsmatch med TV-pucklaget mot Östergötland och blev lite omskakad men rapporterna säger att allt har gått bra. Inga problem inför helgen som kommer.

Helgen som kommer – fredag, lördag och söndag – ska vi se Richard och hans Örebro (Närke) spela kval i Östersund inför TV-puckens slutspelshelg i Karlskoga/Nobelhallen, allahelgonshelgen. Vi håller tummarna så det knakar för att Närke ska gå vidare.