Ispremiär! För oss och för Hugo. Bofors mot Färjestad i Hugos första träningsmatch för säsongen. Förslut med 3 – 4 efter att BIK haft ledningen med 3 – 1. Bland annat ett riktigt dåligt byte och flera utvisningar var det som fällde Bofors. Förutom då att domaren var klapprutten smiley

Det var glädjande dock att se att BIK idag såg ut mer som ett lag än vad de gjort på länge. Inga riktiga bottennapp men heller inga riktiga toppar.

Max i målet var mycket bra och Emil är på väg tillbaka!

Hugo försökte men ville för mycket. Det resulterade i 2 utvisningar. Hugo behöver mera is men sedan kommer han nog att vara i gammalt gott slag för inställningen var det inget fel på. Han glimtade till några byten men ringrosten satt hårt. Inga av de patenterade uppåkningarna på västerkanten såg vi idag.

Tror nog inta att något behöver förklarar för Hugo att de där utvisningar var aningens onödiga, han vet det av sig själv. Kan man ha öronen i höjd med fotknölarna ….

David gjorde 3 mål varav ett på en iskall straff