Tommy rapporterar.

” Matchen slutade 2-1 efter förlängning. BIK gjorde mål redan 1:a perioden och Örebro kunde utjämna först 18 minuter in på 3:e perioden. Slutställningen blev 1-1 så det blev förlängning med 4 mot 4 och där gjorde en av Örebros backar en uppåkning från egen zon och sköt ett snyggt skott i burens övre högra hörn.

Richard fick inte spela så mycket i 1:a perioden men när han var inne så skötte han sig. I 2:a perioden fick han spela mera och skötte sig då också men till 3:e perioden kom Richard inte ut för det visade sig att han hade fått ett hårt skott på vänsterhanden som skadat tummen. I vissa lägen gör det ont när han försöker röra tummen så vi får väl avvakta och se om någon kunnig behöver kolla vad som hänt.

Spelmässigt så var BIK bättre tycker jag. De hade ett bättre lagspel med Örebro var mer av ”soloåkningar” så jag trodde nog att BIK skulle avgå med seger.”

Vi tackar Tommy för rapporten och väntar oroligt på besked om Richards tumme.