Lördag och ytterligare en finaldag för Hugo. Denna gång i Skattkärr och med KB:s p98-lag. Två matcher ska spelas, semifinal mot Säffle och sedan final eller match om tredje pris. Men vi alla vet att det kommer att vara i finalen KB kommer att spela. Av 15 spelar idag är det 5 st 99:or med.

Strax innan det började regna ….

Matchen mot Säffle börjar bra. Målen kommer rätt så omgående och KB vinner första halvlek med 4 – 0. Helt rättvist, inget snack om vilket lag som är det bästa laget och så har vi ju Kim i målet! Hugo gör ett av målen.

Hugos mål.

I andra halvlek kommer regnet. Därför väldigt sparsamt med bilder. Det är redan blött och tungt och denna match går på riktigt gräs. Så andra halvlek tar KB det lugnt, vilar spelare inför finalen. Låter Säffle sticka upp och göra 1 mål men det är aldrig någon fara för vilket lag som ska kommer att vinna.

KB:s suveräne målvakt

Hugo gör en suverän insats. Springer och jobbar i både defensiven och offensiven. Vilken formtopp han har just nu!

Oj vad det regnade stundtals, det här är Edvin

Å så Edvin, kanonmatch. Om det är någon i KB som springer mer, är elakare och tuffar att möta, mer hänsynslösare mot sig själv på plan än Hugo så är det Edvin. Igen är det ett nytt mittbackspar och de gör som vanligt en strålande insats.

Här har Hugo precis visat farmor att han har nummer 7

Nog måste det vara någon form av rekord av Hugo och ett par till av killarna, Arvid och Andreas, kanske någon mer. Hugo, Arvid och Andreas har spelat fyra raka DM-finaler på tre år!