KB:s p-99:or spelar på söndag sin tredje raka DM-final!

Söndag klockan 16:00 i Storfors.

Första året vann KB finalen mot Norrstrand med 8 – 0 efter en suveränt genomförd match, fotbollspropaganda!

Hugo rev och slet och sprang och gjorde ett par mål!

Förra året förlorades finalen mot Karlstad BK med klara 3 – 0.

Det bestående minnet från den matchen kan sammanfattas med vädret, utvisningarna och att inget absolut inget gick KB:s väg!

KB:s ungdomsverksamhet verkar ju helt fantastisk. I år igen är det flera KB-lag med i DM-finalerna och/eller slutspelt. Minns inte exakt ur det varit de två senaste åren med minst ett par KB-lag i final varje år och i år spelar p-00 och p-99 lagen final på söndag och lördagen därpå spelar p-98 semifinal i Lilla-VM-slutspelet borta i Skattkärr. Om Hugo är med i Skattkärr kan han hinna med, om allt går som det ska, fyra DM-finaler på tre år! (Lilla-VM är det samma som DM för den åldersgruppen.)