Första halvlek startade med ganska mycket boll hos Nyköping men de heta chanserna stod KB för vid några snabba omställningar. KB drar dock på sig ganska många hörnor i slutet av halvleken och lite oturligt går en sådan direkt in i mål.

En Nyköpingshörnavariant, en för alla alla för en, kan den kanske kallas.

KB börjar andra på ett strålande sätt och håller i taktpinnen första 20-25 min av halvleken. Skapar ett flertal lägen där antingen deras duktiga målvakt räddar – eller att boll går i ribban – eller att KB skjuter över. KB flyttar så fram sina positioner och Nyköping gör, inte speciellt rättvist, 0-2 när 10 min återstod av matchen. KB sätter in allt och tokanfaller men det slutar med plattfall och 0-3 i baken med 5 min kvar. Nyköping gör sedan 0 – 4 också.

Mål? Nej!

Mål? Nej!

Bortsett från sista 5 min gör KB en riktigt bra match och skapar nog med chanser för att kunna vinna matchen, siffrorna är rejält missvisande. Men oj så svårt de har att göra mål.

Det var en tuff men ärlig kamp, god stämning på plan, snyggt att närmste kille hjälper han som får kramp oavsett tröjfärg.

Nyköping hade en riktigt bra målvakt som gjorde ett par svettiga reflexräddningar som lika gärna kunde ha resulterar. Men målvakten räknas ju också till laget. Mittbackarna i KB var som vanligt bra.

Hugo gjorde en mer än väl godkänd insats.