I lördags 24 maj krossade KB Årjäng med 10 – 0 (5 – 0, 5 – 0)

Hugos Mål smiley

KB krossade enkelt Årjäng, spelade mycket bra och roligt. KB satte högsta fart redan från början och trots att Årjäng hade avsparken hade KB innan första minuten var till ända gjort 1-0 och 2-0 innan 10 minuter gått av första halvlek. 5 mål i första halvlek och 5 mål i andra halvlek och många olika målgörare, starkt.

Att ha många olika målgörare och att orkade motivera sig att spela vidare hela matchen trots att man är så överlägna, starkt, och trots att det från match till match kan bli olika kombinationer av mittbackar förvånas jag över hur bra KBs-mittbackar alltid spelar, starkt.

Samuel har gjort mål!
Matchens lirare mot Årjäng måste vara Samuel. När forwardsen tog slut slängde man in Samuel på topp. Samuel, som mest spelat högerback, gjorde en jättebra insats, ett mål och snudd på flera. Vilken vår Samuel haft.

Hugo spelade hela första men inte så mycket i andra halvlek. Han gjorde ett mål (tror jag) och var inblandad i förarbeten till flera. Hugo hade en mer än godkänd insats denna eftermiddag.