Onsdagkväll spelade Hugos P99-lag DM-match mot Villastaden. Jag trodde i min enfald att fotboll är en sommarsport, hu vad vi frös, men spelet på planen värmde gôtt. Oj, så skoj det är att se detta lag. Högt tempo och många löpningar som öppnar upp. Stackars Villastaden har nog inte hittat hem ännu så uppsnurrade som de blev. Fina kombinatiner och ett riktigt klapp-klapp-spel utan att vara Barcelona-trista.

Här kommer ett Ove-citat: ”Tillslut kunde inte Villastaden stå emot utan Andreas kunde nicka in 1-0 efter att Hugo på sedvanligt lite märkligt sätt lyft fram bollen.”

Hugo var super-bra de första 20-25 minuterna, sprang över stora ytor, rev och slet och vann närkamper. Resten av halvleken var han bara kanon-bra. Andra halvlek gick tempot ner aningen och spelet stannad upp vilket gjorde att Hugo inte fick så mycket att jobba på. Ett mål och en assist. En mer än väl godkänd match för Hugo, tycker en helt opartisk faster.

Inga mer bilder från matchen då det regnade hela tiden.
Detta kortet har C-Js mamma Anna tagit.