KB mot Brage P-98-elitserien. Hugo började på bänken. KB tar kommandot direkt. Spelar mycket fint. Inom 10 min (tror jag det var) 2-3 målchanser och ett snyggt mål. En komfortable 3 – 1 ledning i halvtid. Brages mål tycker jag nog var en målvaktsmiss smiley

Hugo fick inte så mycket speltid men hoppade in i både första och andra halvlek. Det här 16-års laget spelar inte riktigt som vi är vana att se KB P-99 spela, de använder inte kanterna så mycket men i de två matcher som Hugo spelat har Hugo sammanlagt gjort tre ruscher på kanten (där han fått en passning alltså och inte bara sprungit i tomme). Två av ruscherna, en i varje match har resulterat i en målgivande passning.

Brage trodde nog att de skulle åka till Karlskoga och ta tre enkla poäng. Brage började en bit in i andra halvlek hänga med huvudet. Men Brage hade en kanon-tränare-ledare som direkt gick in och försökte styra upp spelarna. Uppmanade dem att spela fotboll och inte gnälla och spela fult. Men alla lyssnade inte på honom så en bit in i andra gick Hugo in och markerade, resultat ett gult kort och en aning spakare Bragespelare. Jag tror domaren blev överraskad över att det helt plötsligt blev fult och han hann inte med. Rättvis seger till KB och Hugo är på gång.