Hugo och hans Bofors är i Vänersborg denna helg och spelar Cup.

Söndagens matcher:

15:30 BIK Karlskoga – Vänersborg, placeringsmatch.
BIK vann matchen med 6 – 2
Går inte av avläsa av Cuponlines rapporetering vilken plats BIK slutade på.

Kanske hade det kunnat gå bättre om BIK hamnat i en annan grupp. Både Växjö som kom 2:a och Lidköping som vann gruppen gick till semifinal där de fick möta varandra. Växjö vann den semin och gick till final. En final som Växjö vann med 8-3.

Om lottningen till semin inte gjort att Växjö och Lidköing fått möta varandra kunde 1:an och 2:an i BIKs grupp spelat finalen. Inte så dåligt då av BIK att komma trea i gruppen, slagna av Växjö på gjorda mål, Växjö hade ett mera smiley
Bra jobbat av BIK grabbarna smiley

Lördagens matcher:

14:00 BIK Karlskoga – HC Lidköping
Denna matchen slutade 3 – 3 och var olidligt spännande mot slutet enligt Niklas.

20:00 Kungälvs IK – BIK Karlskoga

9 – 0 till BIK Karlskoga, men det räckte inte. Blev en tredje plats i gruppen 1 mål efter Växjö. Växjö och Lidköping till slutspel i den gruppen.

BIK spelar en placeringsmatch mot Vänersborg 15:30.

Ett endaste mål smiley

Hugo har fyra assist, inga mål och två utvisningar.

Fredagens matcher:

21:30 Växjö Lakers – BIK Karlskoga

Förlust för BIK Karlskoga med 2 – 0

15:30 BIK Karlskoga – Tyresö/Hanviken 3 – 1

Niklas: Första matchen avklarad, seger fastän spelet haltade markant. Första perioden var ängslig och hafsig och underläge med 0-1. I andra tog grabbarna sig i kragen och vände matchen på mindre än en minut. Det klarade inte Stockholmarna riktigt och blev griniga och fula. Hugo spelade snabbt och hårt som vanligt, brände nog tre öppna lägen, sen fick han en ful armbåge i ansiktet så han satt av sist fem minuterna.