BIK Karlskoga hade anordnat en miniturnering med fyra inbjudna lag. Först ut var BIK Karlskoga mot Örebro och BIK vann med 3-1 och var i och med det i final. Inte ett orättvist resultat. Matchen var välspelad, händelserik och mycket rolig att för oss i publiken att titta på. Hammarö slog sedan Arvika i semi 2.

Kusinerna träffade på varandra på isen ett par gånger smiley

Ser ut som de har kul smiley

En mini Skills Competition anordnades också. Fyra grenar tävlade man i och Hugo tävlade i Short Track och Richard i teknikslingan. Mycket skojigt…. och händelserikt. Örebro var helt överlägsna och BIK var artiga nog, som värdar för turneringen, att komma sist. BIK vann prickskyttet. Örebro vann Short Track överlägset med 3 man och teknikslinga.

Hugo låg bra till efter första varvet.


Teknikslingan med Richard

Ha, ha rätt dråpliga situationer blev det när målvakterna skulle tävla i Short Track


Örebro vann sedan matchen om 3:e pris med 1 – 0 över Arvika. Helt rättvist men kanske skulle Örebro ha gjort ett par tre, fyra … mål till.


Mmmm ska BIK slå Hammarö behöver sådan här lägen sättas smiley

Hammarö blev som väntat för svåra för BIK i finalen. Förlust med 3 – 0, också det rättvist. Hammarö har en bättre spets än BIK med spelare som 22 Daniel Levein och (tror det var 17) som är lite mer än de andra.

Mera bilder på gång!