Har fått en kort rapport från Matilda. en bra men bråkig match. Hugo har gjort mål. Han var också inblandad i ett slagsmål och matchstraff när det var 15 sekunder kvar smiley

Så här skrev Sunne på sin hemsida om förra gången Bofors mötte Sunne. Då förlorade Bofors med 8 – 5:

”Jämn och tät match med en del fysiska inslag som så ofta när Karlskoga står på andra sidan. Matchen var egentligen inte så jämn som siffrorna ser ut men motståndarna bet sig kvar i matchen och det var först sista 6 minuterna som vi gick ifrån trots spelövertag och en hel del snurr i deras försvarszon. En del riktigt stora pjäser försökte spela fysiskt och emellanåt dumdristigt mot oss men vår fysik och snabbare spel överglänste deras försök och vi höll oss kallare i sista perioden samtidigt som deras ork tröt betänkligt. Radarparet Westberg/Lindqvist med Keck mellan sig firade stora triumfer i denna match, en lina som verkligen funnit varandra!”