Idag hade vi ordnat och planerat dagen så vi skulle hinna in till Örebro och se Örebro U16 mot Nor och fika med Richard och Tommy efteråt. Eva hade också matlagningen. Denna planeringe fick dessa konsekvenser:

Stafetten 10 km damer – missad

Dam Kronorna – Finland – missad

BIK Karlskoga – Södertälje – missad

Sverige – Lettland – missad

Forshaga – Bofors U16 på LiveArena – missad (gjorde inte så mycket verkar det som)

Manchester City – Chelsea – missad

Men Örebro slog Nor med 8 – 3 – check

Richard var fantastiskt bra, formen håller i sig, ett mål till protokollet. Han fick också ett tillknölat galler efter 2 raka högrar från en Nor-spelare. Får återkomma med en kommentar om Nors spel.

Snyggt mål smiley

Så här såg det ut rätt ofta och inte orättvist. 3 x 3 ….

Om Nor: idag var enda gången jag sett en spelare lämna arenan och göra fingret åt publiken. Två matchstraff och minst två spelare som lämnade arenan utan att tacka motspelare, domare och publik. Ett matchstraff till och de hade tvingats lämna WO. Det krävs ett visst antal spelare för att matchen inte ska brytas, Nor hade INTE två fulla kedjor i avbytarbåset. Den bestraffningen hade de i och för sig redan skaffat sig om det inte var för att domaren var så snäll, tredjeman in i slagsmål ska ut direkt, fick ”bara” 2 minuter!