Förlust igen för Bofors. Denna gång av serieledande Brynäs. Brynäs har vunnit 17 av 26 matcher och Bofors 4 av 26 i serien denna säsong. Ingen hade därför väntat sig vinst av Bofors.

Men Bofors öppnar strålande. Inte direkt något skönt klapp-klapp men mera hårt arbete, disciplin och lite Närkings gnet. 15 minuter in i första perioden gör Bofors 1 – 0. Det håller i 1 ½ period, 11:46 in i andra perioden gör Brynäs 1-1. I 3 minuter och 14 sekunder i mitten av andra perioden tappar Bofors allt och Brynäs gör 4 mål. Sedan samlar Bofors ihop sig igen och slutför perioden och matchen som de började. De två sista målen för Brynäs glömmer vi, de kom i slutet av matchen i numerärt överläge för Bofors och enda förklaring är att backen måsta ha haft hela huvudet nerkört i en byxficka.

Så nära!! Flera gånger!!

Roligt att se, efter ett antal mycket dåliga och griniga matcher av Bofors, att laget verkligen kan. Härlig kämpaanda idag. Ingen var bättre eller sämre i dag, alla spelade verkligen för laget.

Hugo var bra! Kör på och spelar disciplinerat för laget som de andra. Får mycket förtroende numera och tar det också. Inga poäng men heller inga utvisningar.

Inga sådana dumheter idag, bara lite och bara denna gången!

Bra spel idag av Bofors och motståndarna Brynäs. Trots förlusten en rolig match att se. Mycket fart och fläkt. Brynäs är ett trevligt lag att möta med trevliga ledare. Och så måste jag också nämna domaren, Mattias Enkvist, han var mycket mycket bra idag!


Bofors bästa spelare idag var absolut målvakten Daniel Haglund smiley