Förlust med uddamålet för Bofors i Hedemora idag. Bofors kämpade sig upp till en kvittering i tredje perioden men Hedemora orkade rycka en gång till gjorde då 4 – 3. Det kändes som Hugo fladdra runt och inte komma in i matchen i början, det såg lite avigt ut. Då upptäckte vi att han spelade högerforward? Kanske inte så konstigt då. Han hade inte så mycket istid heller och då det är ju svårt att få in någon rytm eller känsla för de återigen nya spelkompisarna han hade. Han får inte spela 5 – 4 eller 4 – 5 och den han bytte med i matchen idag tog väldigt långa byten, så vi såg inte så mycket av Hugo. Särskilt inte i tredje perioden då han nog bara gjorde 3-4 byten. Den perioden rycktes sönder en del av utvisningar och som jag skrev tidigare, då får Hugo inte förtroendet. Eller så kanske han är skadad eller har en känning av något?

Får rekommendera Hugo att satsa på J18,där får han ju både istid och förtroende, i både powerplay och boxplay smiley