Lördagsmatch mot Mora vid middagstid. Var väl inte riktigt tänkt så att Bofors skulle kunna vinna och Mora tog också ledningen i första perioden med 0-1. I andra kvitterade Bofors till 1-1. Chansen fanns senare i slutet av andra perioden då Mora fick en utvisning ”för många spelare på planen” och sedan en hakning som resulterade i en straff, men båda lägen missades. I bit in tredje perioden gör Bofors ett dåligt byte och har för många spelare på isen och släpper in 3 – 1 i det underläget. Så kommer då 4:an och 5:an kom som ett brev på posten för Mora. En hyfsad insats av Bofors som med lite tur skulle kunnat besegra Mora.

Hugo har ju haft en period med typ 8 matcher på 14 dagar varav 6 borta och sådana långresor som Gävle och Leksand, han har varit mycket trött efter det så vi undrade lite hur hans form skulle vara. Senaste matchen mot Örebro var ju inte så bra. Men Hugo har återfått klippet i steget. Hans andra och tredje period var mer än godkända.

Bilden är suddig men här susar Hugo ut från utvisningsbåset och skickar iväg en fin passning som resulterar i ett mål.

En kul grej var att Hugo besökte utvisningsbåset två gånger, en gång satt han av åt en medspelare som hade fått 2 + 2 och en gång tog han ett lagstraff, men av egen orsak var han inte utvisad. När en av utvisningar var avklarad kastar sig Hugo ut från utvisningsbåset, får en perfekt passning och skickar pucken vidare till nr24 Carl Magnell (Evas nye favorit) som säkert sätter dit 1 – 1. En assist på Hugo denna match alltså