Då var det dags på söndag em för match med Hugos ”riktiga” lag. Hammarö är tillsammans med Forshaga, Färjestad och Bofors en av de fyra stora i Värmland så ingen trodde på en lätt match. Dessutom hade ju Lindgren och Hugo spelat J18 tidigare, J18 matchen slutade 10 minuter innan denna match började.

Äntligen seger. En rättvis sådan. Hugo dundrade in på isen i första bytet som han inte noterat att han bytt lag och plums låg det två Hammarö-spelare och snurrade på isen, men inget ojust alls i de tacklingarna! Hugo får ofta byta kedjekompisar och av förklarliga skäl är hans kedja inte så samspelt. Men ju längre tiden gick av matchen så började de komma igång och placerade sig i Hammarös zon för det mesta. Bra Bofors och bra Hugo och bra jobbat speciellt av nr 34 W Lindgren.

William bröt nämligen en tå här i veckan efter att han spelat squash och förlorat. Han kan visst förlora men just denna motståndare har han lite svårt att förlora mot, så i ilskan sparkade han till och spräckte tån. Det gör inte ont säger han när han spelar, bara när han tar av och på skridskon så han skulle helst vilja nu gå i skridskor hela tiden nu.