Detta har jag hittat på Västerås hemsida. Inte riktigt samma uppfattning som Bofors om matchen. De borde hålla sig till bandy!

”En härlig LAG seger

Vi kämpade och malde ner motståndet, trots underläge två gånger reste vi oss och vann matchen välförtjänt.

Första perioden började mycket bra och med lite utdelning hade vi haft ledningen med ett par mål MEN ställningen var 1-0 efter första till BIK efter ett pp-mål.

Andra perioden var vi något sämre men utjämnade till slut till 1-1 efter ett bra Powerplay.

I tredje tappade vi in ett mål i numerärt underläge igen, efter det tog vi åter över matchen och kvitterade med ca sju minuter och gjorde sedan ytterligare tre mål när BIK inte orkar resa sig! Härligt!

En lagseger där alla 18 spelare gör det dem ska på ett bra sätt, rätt fokus och rätt inställning.”