Förlust för Bofors i lördags mot Sunne. Tycker att Bofors-laget verkade slitet. Inte samma fart på skridskorna som -99laget hade i Lilla-VM och heller inte samma fart som U16 Elit hade i tisdags mot Hedemora. Matchen var jämna och målen rullade in i tur och ordning för lagen. Tycker nog att om Bofors hade skärpt till sig lite skulle de ha vunnit. Hugo gjort ett jättefint mål. En soloåkning och pang i mål. Drog också på sig en konstig utvisning. Sunnespelare trycker till Hugo, Hugo står still och avvaktar, Sunnespelaren säger något, Hugo trycker till en aning, Hugo åker ut.

Skulle rekommendera ledarna i laget att skaffa ett LiveArena-abonnemang och kolla på matcherna med laget. Vissa spelare lite mera. Inte för att i första hand leta syndabocker utan för att visa på både det bra och dåliga. I matchen mot Sunne görs en del så enkla fel som leder till mål att man kan tro att det är tut-hockey vi tittar på. Alla stora tränare och även lag kollar video på matcher de spelat för att se och lära.