I tisdags såg vi en jättespännande och välspelad hockeymatch mellan Bofors U16 Elit och Hedemora. Tyvärr förlorade Bofors. Kom i underläge i första perioden med 1 mål men tog direkt tag i spelet och hade greppet på Hedemora. Ett snabbt och böljande spel, första perioden tog 24 minuter att spela av! Vad som sedan hände i början av andra perioden är svårt att veta. På de två första Bofors-byten gjorde Hedemora 2 mål. 3 – 0 till Hedemora efter 24 sekunder.

Hugo skötte sig bra. Tuff och orädd och jobbar på en som en liten iller. Hugo fick inte så mycket istid i tredje perioden då den blev sönderryckt av utvisningar och att man toppade laget i slutet av perioden för att försöka nå en kvittering.

Roligaste grejen hände i slutsekunderna av tredje perioden då Bofors tagit ut målvakten och en Hedemora-spelare kom loss, dock lade han pucken tillrätta en gång för mycket innan han skulle snitsa in pucken i tom kasse så slutsignalen han gå.