FINAL!!!!!!!!!!!!!

Efter en helt suverän, fantastisk matchrysare mot Forshaga är Bofors i DM-final!!! Herrejsses vilken matchrysare. Nästan tur att vi inte var där! Undrar om Niklas fortfarande har kvar kläderna på kroppen smiley 0-0 vid full tid, 0-0 efter 5 minuters förlängning och 1 – 0 till Bofors efter 3 straffar. David Lilja satt första straffen gôrsnyggt. Inga nerver där inte. Uppenbarligen inte hos Samuel heller. Samuel försökte sig på en Foppa när det var hans tur, en ”Foppa” i en dm-semifinal smiley men som sagt en Foppa-straff är det endast en Foppa som klarar av! Nu gick det vägen ändå och detta mycket tack vare Bofors suveräne målvakt Max Svensson!

Finalen spelas 17:45 mot antingen mot Färjestad eller Hammarö!

____________

Bofors vann första matchen mot Arvika med 8 – 2. Mycket svårt att ha någon åsikt om matchen när man följt den på LivArena. Men det rullade på för BIK. Tror William Lindgren gjorde 3 mål. Hugo fixade en 2 minutare så han kom med i matchprotokollet.

Nu blir det Forshaga i semin då Forshaga har slagit Sunne med 2- 0.