Bofors mötte i söndags Säffle/Åmål. Ett tunt Säffle/Åmål med knappt 2 fulla kedjor. Följaktligen dominerade Bofors första perioden totalt. Spelade jättefint. Wille K och Samuel har verkligen hittat spelet och varandra. Samuel hade minst 4 assist.

Här har Hugo gjort Bofors andra mål smiley

Andra perioden blev sönderryckt av utvisningar och BIK tappar rytmen. Dessutom hade BIK 17 utespelare vilket gjorde att man laborerade med kedjorna för att alla skulle få spela och det blev ryckigt också av denna anledningen.

Hugo noterade sig i alla protokollen denna dag, ett mål, en assist och två utvisningar. Hugo var inte så bra som i onsdags men klart godkänd. Spelade inte så mycket i slutet av matchen.

Fabbe räddade en straff smiley

En stundats skojig och välspelad match och stundas ryckig och rätt ”konstig”, konstiga utvisningar, (fråga Emil S) ett konstigt mål för S/Å och att ”Gunnar” blir utvisade för roughing – de ni!