Han är inte så lätt att hålla reda på, eller hur Richard smiley

Kanoninsats idag av Richard smiley


Hugos insats var också lysande smiley


Det var stundtals rörigt framför Örebros mål.

Bofors vann derbyt med 3 – 2. Det satt långt inne men var inte helt orättvist. Bofors dominerade stort från början, framförallt hela första perioden, men som vanligt är det måltorka. Örebro stretade emot bra och det var långa stunder en underhållande hockey, spelet böljade fram och tillbaka. I andra blev det ryckigt med många utvisningar. Som mest satt det tre Boforsspelare utvisade samtidigt. Örebro har en mycket bra målvakt, som Bofors märket smiley. Richard var jättebra idag. Bland det bästa jag sett honom spela. En av de bättre i Örebro. Önskar att Örebro såg det också och använde honom bättre och effektivare. Richard har ju ett kanonskott så varför får han inte spela i överlägen som 5 mot 3!

Hugo och Richard ställdes inte mot varandra så många gånger denna match och det var kanske tur för Richard smiley. Hugo körde över allt och alla som kom i hans väg. Det lös spelglädje om honom. En lysande insats av Hugo. Två assister vill ja minnas att han fixade. Två så olika spelstilar på grabbarna men båda mycket bra idag!

Om/när Hugo lär sig sätta de här lägena gör han tre mål, minst, i en sådan här match.

Så önskar jag att jag kan få synpunkter från ytterligare några som var och såg matchen, Niklas, Tommy och Pelle smiley

Det här gick fort det …