Örebro u16 har varit i Nor och förlorat. Enligt referatet är Örebroarna inte helt nöjda med det.

Tommy berättar: med domarnas hjälp vann Nor matchen med 3-1 (0-0, 1-1, 2-0). Skottstatistik 22 (Nor) – 29. En småruffig match där huvuddomaren släppte för mycket i 1:a perioden och sedan fortsatte det. Vid några tillfällen fick materialarna gå ut på isen och ”hämta upp” fallna spelare. Ett bortdömt mål och några uteblivna utvisningar av Nor-spelare bidrog till förlusten. Richard spelade riktigt bra och fick mycket istid och fick vara inne mycket när de låg i numerärt underläge. Men vad hjälper det att Richard och några till spelade bra när man inte har några målgörare. Som framgår av skottstatistiken så fattades det inte skott på mål och deras målvakt var inte på något sätt ”kanonbra”, utan det var illa riktade skott (direkt på målvakten) i kombination med att inte få in returer eller andra bra pucklägen framför mål. Jag tror att t.om. Richard var nöjd med sin insats idag (”Det gick ganska bra.”).

Såg på ÖHU:s spelschema att det är match i Nobelhallen den 11.12 (onsdag) ÖHU mot Bofors. Skulle vara kul om Richard blev uttagen att spela men det får vi väl reda på måndag/tisdag spelveckan.