Tommy-rapport:

Resultatet blev 4-2 till Hallsberg och skottstatistiken talar sitt klara språk vad gäller spelfördelningen mellan lagen 54 (Hallsberg)-25. Förlusten kunde ha blivit ännu större om man inte haft en målvakt som spelade så bra som han gjorde. Dessutom bidrog även Richard genom ett bra försvarsspel till att hålla siffrorna nere. Tyvärr räckte inte laget till varken i försvars- eller anfallsspel. Som jag nämnde i mobilen så hade Hallsberg ”bara” tre 00:or och resten var 98:or och 99:or. ÖHU:s 00:or har gjort så som Kumla gjorde, dvs man anmäler sig till en serie som gäller för dem som är ett år äldre, så det var inte så konstigt att ÖHU fick stryk. Rent psykiskt blev det också tufft för ÖHU eftersom Hallsberg gjorde sitt 3:e mål i slutminuten av första perioden och sitt fjärde mål i 2:a periodens slutminut. ÖHU var nog inställda på att gå till vila efter 1:a perioden med ställningen 2-1, vilket naturligtvis gjorde att man tyckte att man hade ”häng” på Hallsberg. Dessutom hade ju Hallsberg lånat in Zack Lekensjö från Kumla och Zack är ju mycket duktig målvakt så det var inte helt lätt för ÖHU att ”peta in” pucken. Huvuddomare för matchen var Anders. Jag har inte frågat Richard om det var ett kärt återseende.

Eva undrar: Anders, är det möjligtvis så att Hermansson heter Anders i förnamn smiley