Forshaga med bara 12 man slog i söndags ett fulltaligt Bofors med 4 – 1. Märklig match. Forshaga gjorde målen medan Bofors hade en stor del av spelet. Men så hade Forshaga också 5 skott i ribban/stolparna. Ett hyfsat effektivt gäng. Det var inte Bofors dag i söndags. Hugo hade två ribb/stolpträffar efter ett par fina friåkningar. Hugo var kanon, jobbade och slet över hela banan. Var också farlig framåt även om han inte var så effektiv.

Nä, den gick inte in!

När nu Hugo blev av med sitt rekord med antal utvisningsminuter i en match (45 min) till Troja/Ljungbys buse (50 min) var han ju tvungen att hitta på något nytt!

Där vi är vana att se honom smiley

Alltså: Hugo gör ett byte och hoppar in på isen. Åker på en 2 minuters utvisning efter 11:16 i andraperioden. In i utvisningsbåset i 2 minuter. Ut på isen och spelar direkt, byter inte. Åker på en ny 2 minuters utvisning 14:22. Ut i utvisningsbåsen och sitter av 2 minuter. Ut på isen igen och spelar ett byte innan han åker till båset och byter. Slå det den som kan!
Det är tufft att stå framför motståndarmålet men Hugo fixar det! En av få!

Tyvärr tog jag visst dåligt med bilder och dessutom var bilderna jag tog dåliga. Fotografen är ringrostig.