Vi har idag haft en rätt snurrig dag. Vi for vid lunch mot Kumla och hämtade upp Richard för färd mot Örebro där vi skulle se han nya spelkompisar mot hans gamla (Richard rehabar efter en besvärlig förkylning). Efter 6 – 0 till Kumla mot Örebro i första perioden drog vi mot Karlskoga så snabbt som Pelle kan få en SAAB att röra sig och i tid anlände vi till Nobelhallen för att se matchen BIK Karlskoga – Troja/Ljungby.

Kanske har ni läst i tidning om Troja-fjanten som lyckades klå Hugos utvisningsrekord i en match (Hugo fick dubbla matchstraff och lite till i en cup för ett tag sedan, 45 min). Hampus Gustavsson i Troja/Ljungby fick dubbla matchsstraff + 10 minuter, summa 50 min, men tycker tydligen att det är BIK Karlskoga som har gjort fel!

Hans kommentar ” … att då BIK:arna är nästan 2 meter och väger 90 kilo borde de tåla” visar tydligt hur korkad han är och inte märker att det var Carl Berglund han crossade. Lille Carl är nog hälften av de tidigare angivna måtten. Snygg blodpöl på isen av filmare Berglund! Det låg drivor nedslaga BIK:are i Gustavssons skridsospår men det är ju mycket lättare att skylla på att BIK Karlskoga är ett lag som filmar osv. Men jag tycket nog att blodpölarna på isen talar ett annat språk!

Vi som var där såg ett lag i spillror, Troja/Ljungby! Slogs hellre än spelade. Eller så gjorde de det enda de kan. Tillstymmelse till spel fanns inte.