Hej!

Nyligen hemkomna från Finspång så kommer här en kort ”händelserapport”: Örebro vann med 3-2 över Finspång efter en riktig kämpamatch. Inget av lagen var direkt välspelande utan det var mycket skridskoåkning och lite lagspel. Richard åkte ut för fasthållning 3 min efter nedsläpp och lite senare i samma period så gjorde Richard 1-0 med ett välplacerat skott från blå linje. 1:a perioden slutade 1-1. Efter andra periodens slut stod det 2-2 och i 3:e perioden gjorde Ö-bro segermålet och under perioden åkte Richard ut en andra gång för fasthållning. Som jag nämnt så var det inget av lagen som spelade bra och det var många utvisningar åt båda hållen. Tyvärr fick Ö-bro vid tre tillfällen utvisning för ”för många spelare på plan”, vilket man ju kan tycka är helt onödiga utvisningar.
Tommy var reporter och supporter.