Idag var det Sturehov som stod för motståndet. En mycket svårare motståndare än Arvika. Förlust med 3 – 0 och inte så mycket att säga om det förutom att; varför måste ett lag som spelar så bra vara så fult och gnälligt. Det var en rejält tuff match med mycket hårt spel.

KB rycket dock upp sig efter 3 – 0 och avslutade matchen på ett fint sätt. Fick igång spelet och kämpa ända till sista minuten.

Hugo var på spelhumör smiley

Mycket bra idag var bland annat Adam smiley
Adam hade en av Sturehovs bästa spelare emot sig.

Den ene spelaren efter den andre bet i gräset.

Här är det Carl-Johan och en Sturehovspelare. Tyvärr hade KB glömt sitt Italienska-kylspray hemma så medan Sturehovarna rullade runt på gräset och sprejad kylspray både här och där så spelarna kunde återkomma i spel efter sisådär 30 sekunder fick CJ utgå för resten av matchen.

Kan någon förklarar vad som hände?
”Indirekt frispark blir det framförallt vid offside, obstruktion eller om målvakten håller bollen med händerna i mer än sex sekunder, eller plockar upp bollen med händerna efter en bakåtpassning. En indirekt frispark får inte slås direkt i mål, utan måste röra vid en annan spelare först.”