Bättre sent än aldrig, här kommer en kommentar om KB mot Degerfors i DM-semifinal.

KB började bästa. Hade flera farliga chanser de första 10 m, men Degerfors har en jättebra målvakt så det blev ingen utdelning. Degerfors tog så ledningen på en tveksamt dömd straff. Hugo gjorde inga mål men sprang sig till två fina frilägen, ett friläge resulterade i en kapning och en frilägesutvisning för Degerfors. Sett till hela matchen var resultatet rättvist. Degerfors hade nästa inga chanser förutom den feldömda straffen.

Kunde Degerfors få straff borde kanske detta också blivit det.

Friläge 1

Friläge 2 och utvisning

Finns minst två fotbollsspelare som borde lära sig av hur Andreas j lägger straff

Vinst för KB, DM-final igen!

Det som Ove Funke skrev på hemsidan efter matchen stämmer bra:

” Vi avslutar en briljant vårsäsong på bästa sätt, vi vänder 0-1 mot Degerfors till seger efter förlängning med 3-1 och tar oss återigen till en DM-final ! Vi har under våren genom våra cupsegrar i Danmark och i seriespelet visat att vi utvecklats på ett mycket bra sätt. Vi har oxå visat att, inte minst idag, när spelet inte riktigt flyter på som vi tänkt då hittar vi nya sätt att vinna matcherna på.”